Hydrowear: betaalbare werkkleding dat voldoet aan de diverse normen

Gezien de groeiende vraag naar betaalbare werkkleding die voldoet aan de diverse normen, zijn wij een samenwerking aangegaan met het kwaliteitsmerk Hydrowear. Met name in het midden segment van veiligheidskleding en reflectiekleding hebben we gekeken naar een functionele aanvulling op ons assortiment. Van de diverse merken die we bekeken hebben kwam Hydrowear als meest complete aanvulling naar voren. En gezien de goede prijs- en kwaliteitsverhouding hebben wij gekozen voor Hydrowear als samenwerkingspartner. Hiermee zijn wij ook het enige verkooppunt van dit merk in onze gemeente.

Over Hydrowear
Hydrowear is in Nederland de snelst groeiende onderneming in de bedrijfskledingsector. Dit vooraanstaande merk biedt een compleet veiligheids- en werkkledingpakket met als specialisme waterdichte kleding en multinorm veiligheidskleding. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en duurzame bedrijfskleding welke zich kenmerkt door het hoge draagcomfort met veel nuttige details in de kleding. Hydrowear biedt een compleet pakket in veiligheidskleding waarbij de kleuren van de standaard, EN20471 en Multinorm kleding exact aansluiten met de waterdichte kleding. Hierdoor ontstaat een keuze van korte broek tot en met regenkleding in dezelfde kleurstelling.

Technische ontwikkelingen
Afgelopen periode heeft Hydrowear enkele nieuwe producten op de markt gebracht. Zoals kleding met het ‘Symply no sweat’ label. Deze werkkleding is super ademend en daarbij acht tot tien keer sterker dan vergelijkbare kleding. Een andere technische ontwikkeling van Hydrowear is ‘Glow in the dark’ werkkleding. Vijf minuten zonlicht op de kleding is acht uur lichtgevende kleding. Een functionele collectie geschikt voor de de verschillende werkzaamheden.