Verrassende Kerstpakketten collectie

Ben je op zoek naar verrassende kerstpakketten of eindejaarsgeschenken met opdruk?

Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing in Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken (zowel grote- als kleine oplages mogelijk). De Kerstpakketten worden gereserveerd op volgorde van definitief akkoord (op=op). Doe inspiratie op in onze Kerstpakketten catalogus (zie de link onderaan dit bericht). LET OP: bestel je Kerstpakketten voor 22 november 2023!

De feestdagen naderen sneller dan je denkt, neem dan nu de tijd om na te denken over het geven van Kerstpakketten of mooie eindejaarsgeschenken aan jouw relaties. Kies je voor duurzaam en mooie herkenningsmomenten, dan is een geschenk met een logo een super idee! Of kies je liever voor het bourgondische genieten met een heerlijk Kerstpakket?

Wat zit er in een kerstpakket?

Het antwoord is eenvoudig: een heerlijk gevarieerde inhoud! Denk aan culinaire lekkernijen, handige gadgets, feestelijke decoraties en veel meer. Ons Kerstpakketten assortiment biedt ruime mogelijkheden, zowel in prijs als in thema. Het is de perfecte manier om jouw waardering te tonen en de ontvangers te verrassen met een compleet pakket dat bij hun wensen en behoeften past.

Voor ieder budget een passend kerstpakket

Iedere ondernemer, vereniging of stichting heeft een ander budget voor kerstpakketten. Dat is ook de reden dat wij een breed scala aan prijsopties hebben, van betaalbare budget geschenken tot luxe goed gevulde Kerstpakketten. Zo bieden we voor ieder initiatief een passend kerstpakket of een heerlijk geschenk.

Eindejaarsgeschenken met opdruk

Als je eindejaarsgeschenken met jouw opdruk wilt aanbieden, neem dan ook een kijkje op onze relatiegeschenkenpagina (via de tweede button onder deze tekst). Daar vind je ruime keuze in geschenken waar jouw logo of tekst op kan.

Wil je een offerte ontvangen of wil je bestellen? Neem contact met ons op of stuur een e-mail aan: info@edivorm.nl

Een kleine impressie vanuit ons Kerstpakketten assortiment (bekijk het totale assortiment met de tarieven in onze online catalogus):