Nieuwe catalogus Jobman werkkleding

Jobman werkkleding

Op zoek naar werkkleding met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de kleding van JOBMAN een goede aanrader! Met deze kleding kiest u voor werkkleding van zeer hoge kwaliteit met de gewenste functionaliteit, goede bescherming en een eigentijds design. Door gebruik van duurzame en innovatieve materialen staat JOBMAN garant voor comfort tijdens praktisch gebruik. De uitgebreide collectie is geschikt voor zowel binnen als buitenactiviteiten en voor de verschillende functies. Dit geeft de mogelijkheid om iedere werknemer dezelfde gewenste uitstraling te geven.

CatalogusJOBMAN werkt intensief samen met professionals en ontwikkelt vanuit deze kennis en ervaring functionele werkkleding dat goed zit en prettig draagt. Kleding maken de man of vrouw en maak daarmee een goede eerste indruk! De afgelopen jaren heeft JOBMAN ook een werkkleding assortiment opgenomen voor dames. Helemaal mooi!

Vier niveaus
JOBMAN heeft het assortiment onderverdeeld in vier prestatieniveaus. Deze niveaus hangen samen met de behoefte aan functionaliteit, bewegingsvrijheid, prestatie en flexibiliteit van de drager. Meer informatie over de prestatieniveaus vindt u op de betreffende pagina’s in de online catalogus: Practical, Functional, Technical en Advanced.

Showroom
Het uitzoeken van werkkleding die bij u (en uw medewerkers/collega’s) past verdient aandacht. Kleding moet goed zitten en prettig dragen zodat men het met plezier aandoet.  De verschillende werkzaamheden hebben de verschillende textielvereisten (oa. infra, bouw, agrarisch/groenvoorziening, zorg, hippisch, techniek, sport etc.). Wij hebben ruime ervaring opgedaan met de diverse producten en textielkwaliteiten waardoor wij in staat zijn om u te voorzien van een goed advies. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies en eventuele passessie bij u op locatie of in onze showroom.

Bijbestellingen 
Ziet u iets in bijgaande online JOBMAN catalogus dat u wilt bestellen? Stuur ons dan een e-mail met het artikelnummer, de artikelnaam, de kleur en de maat. En als u wilt, dan kunnen uw logo op de kleding borduren/bedrukken (zowel grote- als kleine oplages mogelijk).

Bekijk hier de >>  JOBMAN CATALOGUS

Neem vrijblijvend een kijkje in onze webshop (in de webshop is een kleine selectie te zien, maar wij kunnen alle artikelen vanuit bijgaande JOBMAN catalogus leveren) >> EDIVORM-SHOP.NL