Eindejaars- & Kerstgeschenken

Eindejaarsgeschenken met jouw logo

Wij bieden een enorm breed assortiment aan relatiegeschenken in de diverse prijsklassen. Van mooie pennensets, handytools met gravering, tassen met jouw logo, paraplu’s tot en met functionele huishoudelijke geschenken. Doe inspiratie op in onderstaande catalogi met geschenken.

Geschenken met jouw logo? Vraag een offerte aan

Verrassende kerstpakketten

Interesse in items uit onderstaande catalogus? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via deze link.

BEKIJK DE UITVERKOCHTE PAKKETTEN HIER

Uitverkocht per 18-11-2023:
Pakketnummers: 6, 9, 10, 13, 14, 19, 24, 33, 44, 61, 75, 76, 89, 100, 103,  117, 124, 126, 210.

 

Kerstpakketten bij jou op locatie laten afleveren? Bekijk de bestelinstructie voor kerstpakketten hier (let op: voor 22 november 2023 bestellen).

UITVERKOCHT per 18-11-2023:

Bestelinstructie kerstpakketten:

Zie hierboven de link naar de online bladercatalogus met enorm mooie Kerstpakketten. De tijdig gereserveerde kerstpakketten (op=op) kunnen vanaf eind november uit voorraad bij jou op locatie geleverd worden (zolang de voorraad strekt). Wil je zeker zijn van een uitgebreide keuze en beschikbaarheid, plaats je bestelling dan zo spoedig mogelijk. Wij kunnen jouw bestelling definitief vastleggen op het moment dat de betaling binnen is (en er nog voorraad is). Kies dan meteen het gewenste uitlevermoment!

Levering kerstpakketten voor 15 december = de laatste besteldatum 22 november 2023 (reserveer tijdig, op=op). Jouw reservering/ bestelling is definitief nadat de factuur is voldaan.

BEZORGING, TRANSPORT- EN AFLEVERSERVICE: Landelijke transporteurs verzorgen de uitlevering van de pakketten. Houdt u er rekening mee dat door weers-, verkeers- en andere omstandigheden onvoorziene vertraging kan ontstaan. Laat daarom de pakketten altijd een ruime periode voor de dag van uitreiking afleveren. De laatste jaren worden veel kerstpakketten in de laatste week van november al voor uitlevering geboekt. Binnen=binnen! De vermelde prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Deze worden op basis van ordergrootte, afleversituatie, bijzondere wensen e.d. in overleg vastgesteld. Bereikbaarheid met grote vrachtwagens vraagt vaak om voorinformatie. Voor de chauffeur is het essentieel te weten hoe en waar geparkeerd en gelost kan worden. De chauffeur mag alleen afleveren op het opgegeven adres. Wijzigingen in het afleveradres, afstapelen, intern transport/trap/lift etc. zijn vooraf bespreekbaar. Laat dus alle bijzonderheden inzake uw afleversituatie weten! Kosten door afwijking van de gemaakte afspraken kunnen worden doorbelast. Aflevering vindt plaats op euroformaat pallets. Wij berekenen hiervoor geen statiegeld.

VOORBEHOUD, LEVERINGSVOORWAARDEN: De vermelde prijzen zijn exclusief btw, onder voorbehoud van drukfouten en eventuele toeslagen als gevolg van overheidsbesluiten, milieukosten en anderszins. Tevens zijn voorbehouden wijzigingen in prijs of samenstelling als gevolg van de sterk schommelende ontwikkelingen in bijv. (internationale) aanvoer, productie capaciteit etc. Wij behouden ons het recht voor om in die gevallen de artikelen door gelijkwaardige te vervangen of een prijsaanpassing te doen. Daar waar bovenstaande voorwaarden niet in voorzien, zijn op alle leveranties onze gebruikelijke Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.