web analytics

Tips voor teamkleding met een geborduurd logo

Wil je met jouw team een goed visitekaartje achterlaten?
Kies dan voor kwalitatieve teamkleding met een mooi geborduurd logo.

Enkele tips om op te letten:

1) Voor super mooie logo borduringen is kwaliteitstextiel met het juiste gramsgewicht & een fijne structuur nodig.

2) Kies textiel met de juiste samenstelling (met zo min mogelijk krimp & zo min mogelijk verkleuring). Heb je hier geen ervaring mee, vraag dan gerust om advies van een specialist.

3) Kies een vakkundig adres met ruime ervaring in het borduren. Bij het borduurproces is het van belang dat men de juiste materialen kiest en met kwaliteitsgaren borduurt. Bij het gebruik van extra verstevigingsmaterialen moeten deze passen bij de betreffende textielsoort (daarom heeft Edivorm een ruim assortiment met verstevigingsmaterialen, voor iedere opdracht passende materialen).

4) Laat jouw logo of tekst borduren met sterk borduurgaren (met een mooie glans) dat niet krimpt/verkleurt. Ook daar zit verschil in!

5) Laat het logo digitaal ontwerpen met goede software en met veel steken in de borduring = een mooie dichte borduring! (ps. minder steken per borduring is goedkoper, maar ook minder mooi).

6) Als je een nieuw logo laat ontwerpen voor oa drukwerk, kies dan bij de vormgeving een ontwerp (en een lettertype) dat goed te borduren is. Edivorm helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Edivorm ontwerpt ook logo’s, flyers en veel meer. Kortom: een full service reclamebedrijf met ruime vakkennis en oog voor detail.

Wanneer je op zoek bent naar teamkleding, neem dan een kijkje bij Edivorm in de showroom. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste textielkeuze. Daarbij vinden wij comfort met een goede pasvorm voor hem & voor haar ook belangrijk!

Kies je voor mooi en kwaliteit, dan kies je voor borduren.