Tips voor teamkleding met een geborduurd logo

By 14 februari 2019 maart 12th, 2019 Borduren / Bedrukken

Kleding maken de man of vrouw! Wilt u met uw team een goed visitekaartje achterlaten? Kies dan voor kwalitatieve teamkleding met een mooi geborduurd logo.

Enkele tips waarop te letten:

1) Voor super mooie logo borduringen is kwaliteitstextiel met het juiste gramsgewicht & een fijne structuur nodig.

2) Kies textiel met de juiste samenstelling (= zo min mogelijk krimp & zo min mogelijk verkleuring).

3) Kies een borduurder die de juiste verstevigingsmaterialen gebruikt dat past bij de betreffende textielsoort (daarom heeft Edivorm een ruim assortiment met verstevigingsmaterialen, voor iedere opdracht bijpassende materialen).

4) Laat uw logo of tekst borduren met sterk borduurgaren (met een mooie glans) dat niet krimpt/verkleurt.

5) Laat het logo digitaal ontwerpen met goede software en met veel steken in de borduring = een mooie dichte borduring! (ps. minder steken per borduring is goedkoper, maar ook minder mooi).

6) Als u een nieuw logo laat ontwerpen voor oa drukwerk, kies dan bij de vormgeving een ontwerp (en een lettertype) dat goed te borduren is. Edivorm helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Edivorm ontwerpt ook logo’s, flyers en veel meer. Kortom: een full service reclamebedrijf met ruime vakkennis en oog voor detail.

Wanneer u op zoek bent naar teamkleding, neem dan een kijkje bij Edivorm in de showroom. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste textielkeuze. Daarbij vinden wij comfort met een goede pasvorm voor hem & voor haar ook belangrijk!

Kiest u voor mooi en kwaliteit, dan kiest u voor borduren.

 

 

Leave a Reply

Call Now ButtonNeem contact op