Terugblik Pretendenthoeve Supportersmeeting

By 25 oktober 2017 februari 16th, 2019 Promotie

Omslag-programma-supportersmeeting (Small)Vandaag precies drie jaar terug dat wij dit prachtige jubileumfeest hebben georganiseerd met 80 vrijwilligers en diverse sponsoren! Leuk om nu even terug te kijken. Een heel karwei om een mooie korte clip te maken met keus uit ruim 4 uur prachtige videobeelden.

Een bijzonder jubileumfestijn
Zonder dat Gerrit Willem van Norel (eigenaar/ oprichter Pretendenthoeve) hier iets van wist, hebben vele supporters van de Pretendenthoeve hem in 2014 verrast met een prachtig avondvullend programma. Dit jubileumfeest begon op zaterdagmiddag 25 oktober om 18.00 uur met de ontvangst bij de manege van de Heuvelruiters in Wezep! Onder het motto van een ‘pony-versierwedstrijd’ met kleindochter Ellemijn, werd Gerrit Willem naar Wezep gelokt. Vlak voor de feestlocatie werd hij aangehouden. Daar stond een rijtuig voor hem gereed om de route te vervolgen naar de manege. Daar stonden vele supporters, vrienden, familie en sponsoren hem op te wachten. Dit alles ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag en het 45-jarig bestaan van de Pretendenthoeve.

Aangezien de deelnemers uit alle windstreken van het land kwamen (zelf vanuit België), was vooraf oefenen bijna niet mogelijk. Een spannende uitdaging met jonge en onervaren paarden tot en met Grand Prix paarden! Diverse interessante clinics en tussendoor flitsende shownummers met pony’s, honden en dressuurpaarden, voor ieder wat wils! Kortom: een geslaagde avond! (Ideevorming I PR & evenementenorganisatie: Edivorm).