Bedrijfskleding

Kleding voor de verschillende branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten jouw medewerkers een goede eerste indruk achter bij klanten en andere relaties.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Voor de verschillende doeleinden en de verschillende budgetten leveren wij verschillende textielkwaliteiten. Daarbij letten wij op een goede pasvorm voor hem en voor haar. Zo hebben wij ook damesmodellen met supermooie taillering.

Vakkundig textieladvies

Aangezien wij zelf textiel borduren kunnen wij jou voorzien van een vakkundig advies vanuit onze praktijkervaring. Niet al het textiel is geschikt om te borduren. Wij voorzien je graag van een goed textieladvies.

Wil je de kleding waterdicht houden? Dan is bedrukken de beste optie. Bij ons is het tevens mogelijk om textiel te bedrukken met logo’s of tekst.

Jouw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat je de kleding graag aandoet. Edivorm helpt jouw graag verder met unieke kleding die past bij jouw huisstijl.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kunt je bij ons terecht.

Meer over borduren >

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina tref je enkele catalogi aan met de recente kledingcollecties.

Meer over Fashion- en workwear >

Vraag een vrijblijvende offerte aan