Bedrijfskleding

Kleding voor de verschillende branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten uw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Voor de verschillende doeleinden en de verschillende budgetten leveren wij verschillende textielkwaliteiten. Daarbij letten wij op een goede pasvorm voor hem en voor haar. Zo hebben wij ook damesmodellen met supermooie taillering.

Vakkundig textieladvies

Aangezien wij zelf textiel borduren kunnen wij u voorzien van een vakkundig advies vanuit onze praktijkervaring. Niet al het textiel is geschikt om te borduren. Wij voorzien u graag van een goed textieladvies.

Wilt u de kleding waterdicht houden? Dan is bedrukken de beste optie. Bij ons is het ook mogelijk om textiel te bedrukken met logo’s of tekst.

Goed geklede mensen laten uw team stralen

Uw team is het visitekaartje van uw organisatie, stichting of vereniging. Met mooie kleding laat uw team een stralende eerste indruk achter!

Meer over teamkleding >

Werkkleding met goede pasvorm

Om fijn te werken is goed zittende kleding van groot belang. Voor de verschillende werkzaamheden zijn verschillende soorten textiel nodig.

Meer over werkkleding >

Uw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding die past bij uw huisstijl.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kunt u bij ons terecht.

Meer over borduren >

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina treft u enkele catalogi aan met de recente kledingcollecties.

Meer over Fashion- en workwear >

Vraag een vrijblijvende offerte aan