Bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor alle branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten jouw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Voor de verschillende activiteiten en de verschillende budgetten leveren wij verschillende textielkwaliteiten. Daarbij letten wij op een goede pasvorm voor hem en voor haar. Zo hebben wij ook damesmodellen met mooie taillering.

Vakkundig textieladvies

Aangezien wij zelf textiel borduren in onze borduurstudio kunnen wij jou voorzien van een vakkundig advies vanuit praktijkervaring. Niet al het textiel is geschikt om te borduren. Wij voorzien je graag van een goed advies.

Wil je de kleding waterdicht houden? Dan is bedrukken de beste optie. Bij ons is het ook mogelijk om textiel te bedrukken met logo’s of tekst.

Regelgeving Bedrijfskleding (Fiscus): De Belastingdienst heeft regels opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding. Bekijk de meest recente regels omtrent bedrijfskleding/werkkleding op de website van de belastingdienst via deze > LINK.

Jouw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding die past bij jouw huisstijl.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kun je bij ons terecht.

Meer over borduren >

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina treft je catalogi aan met de recente kledingcollecties.

Meer over Fashion- en workwear >

Vraag een vrijblijvende offerte aan