Webshop met vrijetijdskleding en werkkleding

By 16 juli 2019 mei 25th, 2020 Bedrijfskleding, Borduren / Bedrukken

Naast de reclamestudio heeft Edivorm ook een webshop met vrijetijdskleding en werkkleding van de betere merken. Zo kunt u snel en eenvoudig onbedrukte kleding voor hem, voor haar en voor junior bestellen.

Kwaliteit en goede pasvorm
Tijdens onze kledinginkoop en de assortimentskeuze letten wij erop dat de kleding goede pasvorm heeft. Daarbij kiezen wij voor kwaliteitsmaterialen. Naast mooi getailleerde dameskleding, leveren wij ook herenkleding en kinderkleding. In de loop der jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan met de diverse merken waardoor wij in staat zijn om u van een goed advies te voorzien. Want kleding moet goed zitten en prettig dragen zodat men het telkens weer aandoet.

Ruitersportfashion
Naast vrijetijdskleding en werkkleding levert Edivorm ook ruitersportartikelen van onder andere HORKA, Red Horse, EQUEST en Harry’s Horse. Naast de standaard collecties leveren wij ook maatwerk. Zo kan Edivorm speciaal voor u zadeldekjes en paardendekens laten maken in het atelier van Equest. U kiest dan zelf de gewenste kleuren en het aantal koorden uit wat het mooist is bij uw uw overige outfit en uw eventuele logo. Op het moment dat het textiel bij Edivorm arriveert dan kunnen wij uw logo of tekst op de dekjes en dekens borduren.

Bijbestellingen 
Staat het product dat u zoekt niet in de webshop? Stuur ons gerust een e-mail met de omschrijving van hetgeen dat u zoekt, vervolgens kijken wij of we het alsnog voor u kunnen bijbestellen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze webshop of bestel hier een mooi product >> EDIVORM-SHOP.NL 

Webshop