Showroom

Edivorm showroom

Op zoek  naar bedrijfskleding, teamkleding, sportkleding of werkkleding? Neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom aan De Steeg 9A in Wapenveld. De showroom is iedere maandag open van 18.30 uur tot 21.00 uur (overige werkdagen op afspraak).

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Eigen borduurstudio

Edivorm beschikt over een eigen borduurstudio. Doordat wij deze kennis en dienstverlening zelf in huis hebben kunnen wij u voorzien van een vakkundig advies. Niet al het textiel is geschikt om te borduren.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor zowel grote als kleine oplages borduren of bedrukken kunt u bij ons terecht. Zowel particulieren, stichtingen en bedrijven. Voor de verschillende budgetten hebben wij passende oplossingen.

Your Promopartner

Voor al uw promotie bent u bij Edivorm welkom. Van marketing- en communicatieplan, het schrijven van artikelen en persberichten tot en met het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe huisstijl. Daarbij zijn wij ook wederverkoper van een ruim assortiment promotionele producten. Heeft u een vraag of zoekt u iets pecifieks? Vraag het ons.

Neem contact op