Showroom

Edivorm showroom

Op zoek  naar bedrijfskleding, teamkleding, sportkleding of werkkleding? Neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom aan De Steeg 9A in Wapenveld. De showroom is iedere maandag open van 18.30 uur tot 21.00 uur (overige werkdagen op afspraak).

Eigen borduurstudio

Edivorm beschikt over een eigen borduurstudio. Doordat wij deze kennis en dienstverlening zelf in huis hebben kunnen wij u voorzien van een vakkundig advies. Niet al het textiel is geschikt om te borduren.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor zowel grote als kleine oplages borduren of bedrukken kunt u bij ons terecht. Zowel particulieren, stichtingen en bedrijven. Voor de verschillende budgetten hebben wij passende oplossingen.

Totale promotie

Voor al uw promotie bent u bij Edivorm welkom. Van marketing- en communicatieplan, het schrijven van artikelen en persberichten tot en met het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe huisstijl.

Zoekt u een relatiegeschenk met uw logo? Of zoekt u bedrijfskleding met uw logo? Wij zijn wederverkoper van een ruim assortiment promotionele producten en bedrijfskleding. Heeft u een vraag of zoekt u iets specifieks? Vraag het ons.