Showroom

Op

Een veelzijdige collectie in onze showroom

In onze showroom zie je een veelzijdige collectie met bedrijfskleding, mooie vrijetijdskleding, relatiegeschenken en ander promotiemateriaal waar jouw logo op kan. Met persoonlijke aandacht en een vakkundig advies van een gediplomeerd marketing (Nima-B) en mode stylist helpen wij jou graag verder.  Neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom aan De Steeg 9A in Wapenveld (op afspraak open).

Eigen borduurstudio

Edivorm beschikt over een eigen borduurstudio. Doordat wij deze kennis en dienstverlening zelf in huis hebben kunnen wij jou voorzien van een vakkundig advies. Niet al het textiel is geschikt om te borduren.  Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Voor zowel grote als kleine oplages borduren of bedrukken kun je bij ons terecht. Zowel particulieren, stichtingen en bedrijven. Voor de verschillende budgetten hebben wij passende oplossingen.

Totale promotie

Wij helpen jou graag verder met jouw totale promotie! Van marketing- en communicatieplan, het schrijven van promotionele teksten tot en met het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe huisstijl.

Zoek je een relatiegeschenk met jouw logo? Zoek je werkkleding of teamfashion met jouw logo? Wij zijn wederverkoper van een ruim assortiment promotiemateriaal en bedrijfskleding. Heb je een vraag of zoek je iets specifieks? Vraag het ons.