Showroom

Edivorm showroom

Op zoek  naar bedrijfskleding, teamkleding, sportkleding of werkkleding? Neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom aan De Steeg 9A in Wapenveld. De showroom is iedere maandag open van 18.30 uur tot 21.00 uur (overige werkdagen op afspraak).

Eigen borduurstudio

Edivorm beschikt over een eigen borduurstudio. Doordat wij deze kennis en dienstverlening zelf in huis hebben kunnen wij jou voorzien van een vakkundig advies. Niet al het textiel is geschikt om te borduren.  Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Voor zowel grote als kleine oplages borduren of bedrukken kunt je bij ons terecht. Zowel particulieren, stichtingen en bedrijven. Voor de verschillende budgetten hebben wij passende oplossingen.

Totale promotie

Voor alle promotie ben je bij Edivorm welkom. Van marketing- en communicatieplan, het schrijven van artikelen en persberichten tot en met het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe huisstijl.

Zoek je een relatiegeschenk met jouw logo? Of zoek je bedrijfskleding met je logo? Wij zijn wederverkoper van een ruim assortiment promotionele producten en bedrijfskleding. Heb je een vraag of zoek je iets specifieks? Vraag het ons.