Marketing en communicatie

Doeltreffende marketing  brengt jouw boodschap beter in beeld

Edivorm heeft ruime ervaring in het marketing- en communicatievak. Met onze kennis en ervaring vanuit het MKB en grootbedrijf in de diverse branches helpen wij jou graag verder met een doeltreffend marketing- en communicatieplan.

Met meer dan 20 jaar  werkervaring, een heldere ondernemersvisie (opgegroeid in een ondernemersgezin) en HBO/Nima-B gediplomeerd hebben wij alle kennis in huis om jou verder te helpen met doeltreffende marketing! Met onze no-nonsense hands-on mentaliteit en een creatieve inslag denken wij in oplossingen! Jouw persoonlijke marketinghulp met ruime ervaring in diverse branches! Een aanspreekpunt voor al jouw marketingvragen! Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Breng je activiteiten in beeld met pakkende reclame

Met pakkende reclame brengen wij jouw boodschap graag helder in beeld. Via online media zoals banners op websites of via offline media zoals advertenties in vakbladen, flyers folders en veel meer. Maar hoe bereik je je doelgroep het beste? Welke media en middelen kun je dan het beste inzetten? Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer over reclame >

Passie voor promotie

Met passie voor promotie helpen wij jou graag verder met doeltreffende relatiegeschenken en leuke give-aways met jouw logo.

Doe hier inspiratie op >

Een unieke huisstijl maakt het verschil

Onderschat het belang van een huisstijl niet. Met de juiste huisstijl voelt jouw potentiële klant zich eerder vertrouwd. Met ons oog voor detail helpen wij jou graag verder. Goede reclame maak je samen!

Meer over vormgeving >

Vraag een vrijblijvende offerte aan