Catalogus met verrassende geschenken

By 6 maart 2019 september 20th, 2021 Promotie

De relatiegeschenken catalogus Toppoint 2019 is uit. Een bijzonder mooie collectie met geschenken en give-aways waarmee u indruk kunt maken. Denk eens aan een leuke marketingactie met bijvoorbeeld bedrukte mokken. Hier komt uw boodschap telkens zichtbaar in beeld bij het drinken van koffie of iets anders. Een mok blijft een gewild en duurzaam geschenk! Een spaaractie waarbij men uiteindelijk voor mooie geschenken met uw logo erop kan sparen blijft ook een prima instrument om trouwe klanten te belonen.

Trendsetters

Een favoriet onder de geschenken blijft de pen en de tas: functioneel en doeltreffend. Zo komt uw logo telkens weer in beeld. Nu de tassen in de winkels niet meer gratis verstrekt worden, blijft de tas ook een favoriet item! In de nieuwe catalogus treft u naast genoemde items ook mooie paraplu’s aan waar uw logo op gedrukt kan worden. De paraplu is echt een blijvertje waar uw relaties blij mee zijn. Dit, en veel meer mooie geschenken.

Neem een kijkje in de nieuwe catalogus en laat u inspireren. Let op: de prijzen en oplage mogelijkheden van deze leverancier zijn veranderd. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de recente prijzen en actuele oplage mogelijkheden >> neem contact met ons op.


Doe ook inspiratie op in onze andere catalogi via ons merkenoverzicht.

Ga naar merkenoverzicht >

 

Leave a Reply