Merkenoverzicht

Merkenoverzicht

Wij leveren textiel van diverse merken. Dit in de verschillende prijsklassen en geschikt voor de verschillende activiteiten. Hieronder ziet u een overzicht van de merken die wij leveren. Bent u op zoek naar een ander merk dan hieronder vermeld? Vraag ons gerust.

Veelzijdig assortiment met kwaliteitsmerken

Edivorm levert promotioneel textiel, teamkleding en bedrijfskleding van diverse kwaliteitsmerken. Op deze pagina treft u enkele catalogi aan met de recente collecties. Maar dit is nog lang niet alles dat wij kunnen leveren.

In het merkenoverzicht ziet u welke merken wij ook kunnen leveren. Interesse in iets specifieks? Vraag een vrijblijvende offerte aan ovv het artikelnummer, het aantal en de gewenste kleur en maat.

Ruime collectie relatiegeschenken en promotiemateriaal

Edivorm heeft keus uit meer dan 2.500 verschillende geschenken en promotie artikelen. Van enkele leveranciers hebben wij de brochures online gepubliceerd. Daarnaast hebben wij ook andere leveranciers waar wij alleen papieren catalogi van hebben in onze showroom. Staat hetgeen u zoekt er niet tussen? Stuur ons gerust een mail met de omschrijving van hetgeen u zoekt of bezoek vrijblijvend onze showroom.

Vraag hier een offerte aan