Marketing & communicatie

Uw promopartner brengt het in beeld

Met onderscheidende promotieactiviteiten komt de boodschap krachtiger over bij uw doelgroep. Edivorm helpt u graag om de boodschap doeltreffend in beeld te brengen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Zoekt u iemand die een goed promotieplan kan opstellen en invoeren? Dan bent u bij Edivorm aan het goede adres.  Wij kunnen de diverse werkzaamheden voor u uit handen nemen. Van het opstellen van marketing- en communicatie plannen tot en met de uitvoerende taken zoals advertentieontwikkeling, het schrijven van teksten, het inkopen van relatiegeschenken en het regelen van promotioneel textiel. Bij Edivorm is alles in huis voor een geslaagde promotie.

Neem contact op >

Communicatie met uw doelgroep

Om als ondernemer succesvol te zijn is heldere communicatie met uw doelgroep van essentieel belang.

Meer over communicatie >

Marketing met impact

Edivorm heeft ruime ervaring in het marketing- en communicatievak. Met onze kennis en ervaring vanuit het MKB en grootbedrijf in de diverse branches helpen wij u graag verder met een doeltreffend marketing- en communicatieplan.

Meer over marketing >

Media en Public Relations

Public relations en media is van groot belang bij het inzetten van een sterk communicatieplan. Met onze veelzijdige ervaring zetten wij de online en offline instrumenten graag effectief voor u in.

Meer over Media en PR >

Presentatie en promotie op events

Wij hebben ruime ervaring in het promoten en presenteren van bedrijven op beurzen en evenementen.

Meer over beurzen en events >

Vraag een vrijblijvende offerte aan