Marketing & communicatie

Media en Public Relations

Public relations en media is van groot belang bij het inzetten van een sterk communicatieplan. Met onze veelzijdige ervaring zetten wij de online en offline instrumenten graag effectief voor u in.  Zo schrijven wij persberichten, artikelen en kunnen wij doeltreffende slogans voor u bedenken. Uw PR campagne is bij ons in goede handen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Altijd weer een uitdaging om de diverse instrumenten effectief in te zetten. Daarbij zijn de diverse P’s en communicatie van groot belang. En in dit digitale tijdperk mag u als ondernemer social media niet vergeten. Zoekt u iemand die vakkundig een Facebookpagina of Linked-in pagina voor uw bedrijf kan inrichten? Of uw website kan beheren? En regelmatig pakkende inhoud plaatst? Neem gerust eens contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact op >

Communicatie met uw doelgroep

Om als ondernemer succesvol te zijn is heldere communicatie met uw doelgroep van essentieel belang.

Meer over communicatie >

Marketing met impact

Edivorm heeft ruime ervaring in het marketing- en communicatievak. Met onze kennis en ervaring vanuit het MKB en grootbedrijf in de diverse branches helpen wij u graag verder met een doeltreffend marketing- en communicatieplan.

Meer over marketing >

Presentatie en promotie op events

Wij hebben ruime ervaring in het promoten en presenteren van bedrijven op beurzen en evenementen.

Meer over beurzen en events >

Uw promopartner brengt het in beeld

Met onderscheidende promotieactiviteiten komt de boodschap krachtiger over bij uw doelgroep. Edivorm helpt u graag om de boodschap doeltreffend in beeld te brengen.

Meer over promotieactiviteiten >

Vraag een vrijblijvende offerte aan