Marketing & communicatie

Communicatie met uw doelgroep

Om als ondernemer succesvol te zijn is heldere communicatie met uw doelgroep van essentieel belang. Wij helpen u graag met doeltreffende communicatie. Van het opstellen van een communicatieplan tot en met het schrijven van artikelen en persberichten.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Waarom Edivorm als communicatiepartner kiezen? Bij Edivorm is meer dan 20 jaar vakervaring aanwezig vanuit het MKB en grootbedrijf. Daarbij heeft Edivorm ervaring opgedaan in veel verschillende branches. Van automotive, verzekeringen, hippisch, zakelijke dienstverlening, kantoorartikelen tot en  met elektronica.

Met onze veelzijdige hands-on mentaliteit helpen wij u graag verder.  Van conceptontwikkeling tot en met ondersteuning bij beurzen, shows en evenementen. Dit gaat van het regelen van een beursstand tot het ontwikkelen van flyers, advertenties en ander promotiemateriaal. Naast vormgevingservaring, hebben wij ook ervaring in het schrijven van persberichten en andere (promotionele)teksten.

Neem contact op >

Marketing met impact

Edivorm heeft ruime ervaring in het marketing- en communicatievak. Met onze kennis en ervaring vanuit het MKB en grootbedrijf in de diverse branches helpen wij u graag verder met een doeltreffend marketing- en communicatieplan.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Altijd weer een uitdaging om binnen een branche een goed marketingplan effectief in te zetten. Daarbij zijn de diverse P’s en communicatie van groot belang. Inmiddels hebben wij ruim 20 jaar ervaring in dit vakgebied vanuit de verschillende branches. Bent u op zoek naar een marketing en communicatie partner? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op >

Media en Public Relations

Public relations en media is van groot belang bij het inzetten van een sterk communicatieplan. Met onze veelzijdige ervaring zetten wij de online en offline instrumenten graag effectief voor u in.  Zo schrijven wij persberichten, artikelen en kunnen wij doeltreffende slogans voor u bedenken. Uw PR campagne is bij ons in goede handen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Altijd weer een uitdaging om de diverse instrumenten effectief in te zetten. Daarbij zijn de diverse P’s en communicatie van groot belang. En in dit digitale tijdperk mag u als ondernemer social media niet vergeten. Zoekt u iemand die vakkundig een Facebookpagina of Linked-in pagina voor uw bedrijf kan inrichten? Of uw website kan beheren? En regelmatig pakkende inhoud plaatst? Neem gerust eens contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact op >

Presentatie en promotie op events

Wij hebben ruime ervaring in het promoten en presenteren van bedrijven op beurzen en evenementen. Bij de diverse voorbereidingen kunt u Edivorm inzetten. Dit gaat van het reserveren en inrichten van stands tot en met promotieactiviteiten tijdens een event.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Wij denken graag met u mee tijdens de planontwikkeling. Telkens weer een schitterende uitdaging om een bedrijf op de kaart te zetten met een functioneel marketing- en communicatieplan.

In de loop der jaren hebben wij ervaring opgedaan bij de volgende beurzen:

  • Meerdere edities van de Facilitaire vakbeurs in de Brabanthallen Den Bosch
  • Politievakbeurs in de RAI Amsterdam
  • NOG congres in het WTC Rotterdam
  • Meerdere Open Landmachtdagen, diverse locaties in NL
  • Meerdere Open Luchtmachtdagen, diverse locaties in NL
  • Diverse Pretendenthoeve hengstenshows in Wapenveld
  • Pretendenthoeve Supportersmeeting 2014, locatie Heuvelruiters Wezep
  • Organisatie van diverse relatiedagen en klantendagen bij Domeinen Roerende zaken
  • Organisatie van diverse klantendagen bij Laservision

Your promopartner brengt het in beeld

Met onderscheidende promotieactiviteiten komt de boodschap krachtiger over bij uw doelgroep. Edivorm helpt u graag om de boodschap doeltreffend in beeld te brengen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Zoekt u iemand die een goed promotieplan kan opstellen en invoeren? Dan bent u bij Edivorm aan het goede adres.  Wij kunnen de diverse werkzaamheden voor u uit handen nemen. Van het opstellen van marketing- en communicatie plannen tot en met de uitvoerende taken zoals advertentieontwikkeling, het schrijven van teksten, het inkopen van relatiegeschenken en het regelen van promotioneel textiel. Bij Edivorm is alles in huis voor een geslaagde promotie.

Neem contact op >

Vraag een vrijblijvende offerte aan