Kleding bedrukken of borduren? Een aantal goede tips …

By 30 januari 2019 april 23rd, 2022 Borduren / Bedrukken

Kleding met een bedrukking (of een borduring) brengt jouw logo snel in beeld bij uw (potentiële) klanten en andere relaties. Je kunt de kleding als bedrijfskleding (oftewel werkkleding) inzetten, maar het is ook zeer geschikt als promotiemiddel tijdens een evenement of beurs.

Naast het borduren van kleding, bieden wij ook de mogelijkheid om kleding te bedrukken.  Voor t-shirts (gezien de dunnere kwaliteit) en voor kleding die waterdicht moet blijven wordt “bedrukken” vaak ingezet.

Kiest je voor mooi en duurzaam, dan blijft borduren de beste keus! Wij gaan voor het mooiste borduurresultaat! Voor een mooi borduurresultaat is het juiste gramgewicht met de juiste materiaal eigenschappen nodig. Aangezien wij zelf borduren (en logo’s ontwerpen), zijn wij in staat om een goed advies te geven.

Edivorm heeft een ruime kledingcollectie in de showroom dat uitstekend geschikt is om te borduren! Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en bekijk onze kledingcollectie. De showroom is op afpraak open zodat we de bezoekers met persoonlijke aandacht kunnen voorzien van een vakkundig advies. Wij leveren vrijetijdskleding en beroepskleding voor enorm veel beroepen, van zorgkleding tot en met veiligheidskleding. Je kunt alvast een kleine indruk krijgen van de collectie in onze webshop (dit is een selectie met favorieten, maar de collecties voor de diverse beroepen zijn te groot om allemaal te publiceren) ->> www.edivorm-shop.nl

borduurservice-slide-1

Leave a Reply