Onze webshop

Fashion voor hem & voor haar 

Neem ook een kijkje in onze webshop. Wij leveren kwaliteitskleding voor hem en voor haar van diverse vooraanstaande merken. In de webshop zijn de producten per stuk en onbedrukt te koop.

Niet alle producten die wij kunnen leveren staan in onze webshop. Mocht je een speciaal artikel zoeken, stuur ons dan een e-mail met jouw wensen (en eventueel jouw wensen voor het borduren of bedrukken). Vervolgens kijken wij of we het artikel alsnog voor je kunnen bestellen.

Bij Edivorm-shop tref je een selectie van ons uitgebreide assortiment aan. Ook zie je hier interessante aanbiedingen in de SALE. Zoals mooie merkkleding die we niet meer in andere maten kunnen bijbestellen. Bezoek regelmatig onze webshop, wie weet shopt je daar iets leuks voor een mazzelprijs!

Edivorm levert een breed assortiment teamkleding, werkkleding, geschenken en promotieartikelen. Teveel om allemaal in de webshop te publiceren. In de diverse online blader catalogi ziet u de collecties van de verschillende merken die wij leveren. Neem ook een kijkje in de diverse catalogi via ons merkenoverzicht.

BEZOEK ONZE WEBSHOP >> WWW.EDIVORM-SHOP.NL

Een goed adres voor particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.