Clique bedrijfskleding met goede pasvorm

By 21 augustus 2020 november 3rd, 2020 Bedrijfskleding, Borduren / Bedrukken

Op zoek naar bedrijfskleding en/of teamkleding met een goede pasvorm voor hem en voor haar? Dan is de kleding van Clique een goede aanrader! Met deze kleding kies je voor bedrijfskleding van fijne kwaliteit en een mooie pasvorm. De uitgebreide collectie is geschikt voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Showroom
Kleding moet goed zitten en prettig dragen zodat men het met plezier aandoet. Wij hebben ruime ervaring opgedaan met de diverse producten en textielkwaliteiten waardoor wij in staat zijn om jou te voorzien van een goed advies. En met het merk Clique maak je een goede keuze! Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies en eventuele passessie bij jou op locatie of in onze showroom.

Bijbestellingen 
Zie je iets in bijgaande online catalogus dat je wilt bestellen? Stuur ons dan een e-mail met het artikelnummer, de artikelnaam, de kleur en de maat. En als je wilt, dan kunnen jouw logo op de kleding borduren/bedrukken (zowel grote- als kleine oplages mogelijk).

Bekijk hier de >> ONLINE CATALOGUS

Neem vrijblijvend een kijkje in onze webshop (in de webshop is een kleine selectie te zien, maar wij kunnen alle artikelen vanuit bijgaande catalogus leveren) >> EDIVORM-SHOP.NL