Clique bedrijfskleding met goede pasvorm

Op zoek naar bedrijfskleding en/of teamkleding met een goede pasvorm voor hem en voor haar? Dan is de kleding van Clique een goede aanrader! Met deze kleding kiest u voor bedrijfskleding van fijne kwaliteit en een mooie pasvorm. De uitgebreide collectie is geschikt voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Showroom
Kleding moet goed zitten en prettig dragen zodat men het met plezier aandoet. Wij hebben ruime ervaring opgedaan met de diverse producten en textielkwaliteiten waardoor wij in staat zijn om u te voorzien van een goed advies. En met het merk Clique maakt u een goede keuze! Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies en eventuele passessie bij u op locatie of in onze showroom.

Bijbestellingen 
Ziet u iets in bijgaande online  catalogus dat u wilt bestellen? Stuur ons dan een e-mail met het artikelnummer, de artikelnaam, de kleur en de maat. En als u wilt, dan kunnen uw logo op de kleding borduren/bedrukken (zowel grote- als kleine oplages mogelijk).

Bekijk hier de >> ONLINE CATALOGUS

Neem vrijblijvend een kijkje in onze webshop (in de webshop is een kleine selectie te zien, maar wij kunnen alle artikelen vanuit bijgaande catalogus leveren) >> EDIVORM-SHOP.NL 

 

Call Now ButtonNeem contact op