Bedrijfskleding

Werkkleding met goede pasvorm

Om fijn te werken is goed zittende kleding van groot belang. Voor de verschillende werkzaamheden zijn verschillende soorten textiel nodig. Wij denken graag met je mee bij het maken van de kledingkeuze.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Kleding maken de man of vrouw. Werkkleding moet goed zitten en prettig dragen. Daarbij wil je graag een goede indruk achterlaten bij jouw relaties. Edivorm heeft een breed assortiment met werkkleding waar je goed mee voor de dag komt!

Bedrijfskleding voor alle branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten jouw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Meer over bedrijfskleding >

Goed geklede mensen laten jouw team stralen

Jouw team is het visitekaartje van de organisatie, stichting of vereniging. Met mooie kleding laat jouw team een stralende eerste indruk achter! Wij leveren teamkleding in de verschillende prijsklassen met de verschillende textieleigenschappen.

Meer over teamkleding >

Jouw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding dat prettig draagt.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kun je bij ons terecht. Zowel grote- als kleine oplages.

Meer over borduren en bedrukken >

Fashion en workwear voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina tref je enkele catalogi aan met de recente kledingcollecties. Maar dit is niet alles dat wij kunnen leveren. Zoek je iets specifieks? Vraag ons gerust.

Meer over Fashion & Workwear >

Vraag een vrijblijvende offerte aan