Bedrijfskleding

Werkkleding met goede pasvorm

Om fijn te werken is goed zittende kleding van groot belang. Voor de verschillende werkzaamheden zijn verschillende soorten textiel nodig. Wij denken graag met u mee bij het maken van de kledingkeuze.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Kleding maken de man of vrouw. Werkkleding moet goed zitten en prettig dragen. Daarbij wilt u graag een goede indruk achterlaten bij uw relaties. Edivorm heeft een breed assortiment met werkkleding waar u en uw medewerkers goed mee voor de dag kunnen komen.

Kleding voor de verschillende branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten uw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Meer over bedrijfskleding >

Goed geklede mensen laten uw team stralen

Uw team is het visitekaartje van uw organisatie, stichting of vereniging. Met mooie kleding laat uw team een stralende eerste indruk achter! Wij leveren teamkleding in de verschillende prijsklassen met de verschillende textieleigenschappen.

Meer over teamkleding >

Uw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding die past bij uw huisstijl.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kunt u bij ons terecht. Zowel grote- als kleine oplages.

Meer over borduren en bedrukken >

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina treft u enkele catalogi aan met de recente kledingcollecties. Maar dit is niet alles dat wij kunnen leveren.

Meer over Fashion & Workwear >

Vraag een vrijblijvende offerte aan