Bedrijfskleding

Bedrijfskleding waar je fijn in kunt werken

Voor de verschillende werkzaamheden zijn verschillende soorten textiel nodig. Zo heeft een metaalbewerker andere kleding nodig dan een transporteur of een zorgmedewerker. Wij denken graag met je mee bij het maken van de kledingkeuze.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Kleding maken de man of vrouw. Werkkleding moet goed zitten en prettig dragen. Daarbij wil je graag een goede indruk achterlaten bij jouw relaties. Edivorm heeft een breed assortiment met werkkleding van vooraanstaande merken waar je goed mee voor de dag kunt komen.

Kleding voor de verschillende branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten jouw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Meer over bedrijfskleding >

Jouw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding die past bij jouw huisstijl.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kun je bij ons terecht. Zowel grote- als kleine oplages.

Meer over borduren en bedrukken >

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina tref je enkele catalogi aan met de recente kledingcollecties. Maar dit is niet alles dat wij kunnen leveren.

Meer over Fashion & Workwear >

Vraag een vrijblijvende offerte aan