Bedrijfskleding

Goed geklede mensen laten jouw team stralen

Jouw team is het visitekaartje van de organisatie, stichting of vereniging. Met mooie kleding laat jouw team een stralende eerste indruk achter! Wij leveren teamkleding in de verschillende prijsklassen met de verschillende textieleigenschappen.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


In onze showroom tref je een breed assortiment van teamkleding aan die je vrijblijvend kunt passen. Daarbij voorzien wij jou graag van een goed advies.

Niet al het textiel is geschikt om te borduren. Vanuit onze jarenlange ervaring en de diverse vakdiploma’s voorzien wij jou graag van een goed advies. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kleding voor de verschillende branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten jouw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Wil je ons assortiment bekijken en aanvoelen? Onze showroom is op afspraak open. Met persoonlijke aandacht en vakkundig advies van een gediplomeerd marketing (NIMA-B) en mode stylist helpen wij jou graag verder.

Meer over bedrijfskleding >

Jouw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding dat prettig draagt.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kun je bij ons terecht. Zowel grote- als kleine oplages.

Meer over borduren / bedrukken >

HET BORDUURPROCES IN HET KORT:

1Stuur ons een digitaal full colour JPEG bestand van het logo dat je wilt laten borduren en geef de gewenste breedte van de logo's aan. Vervolgens berekenen wij de offerteprijs. Na akkoord op de offerteprijs, beginnen wij met het digitaliseren. Met de borduursoftware kunnen wij het logo (of de tekst) omzetten in borduursteken. Dit is precisiewerk dat doorgaans veel tijd in beslag neemt.
2Na akkoord op de preview van het digitale borduurbestand begint het fysieke borduurproces met het afspelden van de kleding. Daarna kiezen we het garen erbij en de juiste verstevigingssoort.
3Vervolgens spannen we de borduurring in met het textiel. Het inspannen van de borduurring vraagt veel nauwkeurigheid.
4Op de borduurmachine spannen we het borduurgaren in. Vervolgens programmeren we de borduurmachine. De ingespannen borduurring gaat onder de borduurmachine en we stellen de borduurpositie in. Het borduren kan beginnen.
5Edivorm heeft een veelzijdige collectie bedrijfskleding en teamfashion. Niet al het textiel is geschikt om te borduren. Wij voorzien jou graag van een goed textieladvies.

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina tref je enkele catalogi aan met de recente kledingcollecties. Maar dit is niet alles dat wij kunnen leveren. Zoek je iets specifieks? Vraag ons gerust!

Meer over Fashion & Workwear >

Vraag een vrijblijvende offerte aan