Bedrijfskleding

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken voor de verschillende activiteiten. Op deze pagina tref je enkele catalogi aan met de veelzijdige kledingcollecties. Maar dit is niet alles dat wij kunnen leveren. In het merkenoverzicht zie je een selectie van merken die wij kunnen leveren. Interesse in iets specifieks? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan ovv het artikelnummer, het aantal, de gewenste kleuren en maten.

Merkenoverzicht

Wij leveren textiel van diverse merken. Dit in de verschillende prijsklasses en geschikt voor de verschillende activiteiten. Een bijzonder veelzijdige en royale collectie. Teveel om hier allemaal te publiceren. In ons merkenoverzicht zie je welke merken wij allemaal kunnen leveren. Staat het merk dat je zoekt niet vermeld in dit overzicht? Vraag ons gerust.

Kleding voor de verschillende branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten jouw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Wil je ons assortiment bekijken en aanvoelen? Onze showroom is op afspraak open. Met persoonlijke aandacht en vakkundig advies van een gediplomeerd marketing (NIMA-B) en mode stylist helpen wij jou graag verder.

Meer over bedrijfskleding >

Goed geklede mensen laten jouw team stralen

Jouw team is het visitekaartje van jouw organisatie, stichting of vereniging. Met mooie kleding laat jouw team een stralende eerste indruk achter! Wij leveren teamkleding in de verschillende prijsklassen met de verschillende textieleigenschappen.

Wil je ons assortiment bekijken en aanvoelen? Onze showroom is op afspraak open. Met persoonlijke aandacht en vakkundig advies van een gediplomeerd marketing (NIMA-B) en mode stylist helpen wij jou graag verder.

Meer over teamkleding >

Jouw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding die past bij jouw huisstijl.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kun je bij ons terecht. Zowel grote- als kleine oplages. Aangezien wij zelf borduren, hebben wij ruime vakkennis op dit gebied. Met onze textiele warenkennis en vormgevingsexpertise voorzien wij jou graag van een goed advies.

Meer over borduren of bedrukken >

Vraag een vrijblijvende offerte aan