Bedrijfskleding

Fashion en werkkleding collectie voor hem & voor haar

Edivorm levert textiel van verschillende merken. Op deze pagina tref je enkele catalogi aan met de recente kledingcollecties. Maar dit is niet alles dat wij kunnen leveren. In het merkenoverzicht ziet u welke merken wij kunnen leveren. Interesse in iets specifieks? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan ovv het artikelnummer, het aantal en de gewenste kleur en maat.

Merkenoverzicht

Wij leveren textiel van diverse merken. Dit in de verschillende prijsklasses en geschikt voor de verschillende activiteiten. Een bijzonder veelzijdige en royale collectie. Teveel om hier allemaal te publiceren. In ons merkenoverzicht ziet u welke merken wij allemaal kunnen leveren. Bent u op zoek naar een ander merk dan in ons overzicht vermeld? Vraag ons gerust.

Kleding voor de verschillende branches

Tijdens het werk is het van groot belang dat de kleding prettig draagt. Met mooie en herkenbare kleding laten jouw medewerkers een goede eerste indruk achter bij  klanten en andere relaties.

Meer over bedrijfskleding >

Werkkleding met goede pasvorm

Om fijn te werken is goed zittende kleding van groot belang. Voor de verschillende werkzaamheden zijn verschillende soorten textiel nodig. Wij denken graag met je mee bij het maken van de kledingkeuze.

Meer over werkkleding >

Jouw eigen kledinglijn

Kleding moet mooi zijn en prettig dragen zodat men de kleding graag aandoet. Edivorm laat mensen graag schitteren met unieke kleding die past bij jouw huisstijl.

Meer over custom made kleding >

Borduren of bedrukken van textiel

Met oog voor detail voorzien wij kleding van een geborduurd logo of tekst.  Ook voor het bedrukken van textiel kun je bij ons terecht. Zowel grote- als kleine oplages. Aangezien wij zelf borduren, hebben wij ruime vakkennis op dit gebied. Met onze textiele warenkennis en vormgevingsexpertise voorzien wij jou graag van een goed advies.

Meer over borduren of bedrukken >

Vraag een vrijblijvende offerte aan