Verrassend assortiment Kerstpakketten en mooie geschenken

By 23 oktober 2019 oktober 25th, 2019 Promotie

WIE GAAT U IN DECEMBER VERRASSEN?

Edivorm levert verrassend mooie kerstpakketten, zowel grote- als kleine oplages (ook per stuk te bestellen). Doe inspiratie op via onze kerstpakkettenwebsite (click op de afbeelding hieronder en bekijk de diverse pakketten).

KerstpakkettenKERSTPAKKETTEN graag bestellen voor 28 november 2019 (op basis van beschikbaarheid) = levering ca. 10 december 2019 bij Edivorm in Wapenveld (of tegen meerprijs levering bij u op locatie op de afgesproken dag).

Tip: Vanaf 60 dezelfde pakketten is Franco levering op uw adres. Voor versproducten of een spoedbestelling betaalt u hogere handlung-/verzendkosten. U ontvangt eerst een vrijblijvende offerte van ons. Na akkoord op de offerte ontvangt u de factuur.

BEKIJK HET ASSORTIMENT MET HEERLIJKE PAKKETTEN op onze decemberpakketten website. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het winkelmandje/besteloptie >>  DECEMBERPAKKETTEN

Naast deze pakketten hebben wij ook een uitgebreide collectie met relatiegeschenken, van bedrukte pennen tot en met mokken met uw logo.  Zoekt u een duurzaam en tijdloos geschenk om uw relaties mee te verrassen? Inspiratie opdoen? Neem dan ook een kijkje in de diverse geschenkencatalogi >  CATALOGI & MERKENOVERZICHT

Meer inspiratiemateriaal voor mooie geschenken treft u aan via deze facebookgroep ‘Edivorm Tips & Trendz’

 

Leave a Reply